Ir pralaimėjimo kartėlis, ir pergalė

Nacionalinėje krepšinio lygoje rungtyniaujantis Šakių „Vytis“ savo sąskaitoje turi ir pralaimėjimą, ir pergalę, o jau šiandien iššūkį mes ir Karaliaus Mindaugo taurės pirmojo etapo rungtynėse Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) rungtyniaujančiai Prienų „Skycop“ ekipai.

Pirmosios NKL sezono rungtynės vyko penktadienį. Pirmenybių debiutantai Palangos „Kuršiai“ Šakiuose 82:74 (24:23, 27:17, 12:10, 19:24) nugalėjo Šakių „Vytį“.
 
Rezultatyviausiai tarp mūsiškių žaidė Paulius Semaška, pelnęs 13 (5/8 dvit., 7 rez. perd.), Šarūnas Vingelis (3/7 trit.), Quincy Smithas (3/5 dvit.), Paulius Beliavičius (2/7 trit.) pridėjo po 10 taškų.

Eriko Kučiausko auklėtiniai šeštadienį išvykoje susitiko su „Telšiais“ ir 79:76 (18:24, 18:15, 13:11, 30:26) pranoko varžovus bei įsirašė pirmąją pergalę.

Komandą į pergalę vedė Paulius Beliavičius (3/10 trit., 7 atk. kam.), Erikas Jakštys (3/5 trit.) ir Marijus Užupis (4/4 dvit., 2/6 trit.), surinkę  po 16 taškų, Šarūnas Vingelis pridėjo 10 (1/4 dvit., 2/5 trit.).

Penktadienį namuose „Vytis“ susirungs su Joniškio „Delikatesu“, o šeštadienį išvykoje žais prieš Molėtų „Ežerūną“.

Jau šiandien Šakiuose vyks Karaliaus Mindaugo taurės pirmojo etapo rungtynės. „Vytis susirungs su Prienų „Skycop“ ekipa, kurioje broliai Lavrinovičiai, Mindaugas Lukauskis, Martynas Gecevičius ir kiti, tad šakiečiai tiksi žiūrovų palaikymo. Atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos po savaitės – spalio 16 d. Prienuose.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.