Išrinko kapitoną

uzupis vytis
Nuotr. Marijus Užupis (dešinėje) džiaugiasi naujomis pareigomis ir išreikštu komandos pasitikėjimu.


Nuo 2012 m. Šakių „Vyčio“ komandoje žaidžiantis kraštietis Marijus Užupis išrinktas komandos kapitonu. Jis šias pareigas perims iš Pauliaus Beliavičiaus.
 
Pasak M. Užupio, džiugu, kad komandos nariai parodė pasitikėjimą ir kapitonu išrinko būtent jį. Tačiau krepšininkas pripažįsta, kad tai ne tik garbė, bet ir didžiulė atsakomybė.

„Reikia pakovoti už visus 12 vaikinų, tačiau kad išrinko, vadinasi, pasitiki. Sutariu ir su jais, ir su komandos vadovybe. Nes ar kedų reikia, ar atlyginimai, viskas per mane“, – sakė M. Užupis, kuriam tokios pareigos per jo karjerą patikėtos pirmą kartą.
25-erių metų 198 cm krepšininkas žaidžia sunkaus ir lengvo krašto puolėjo pozicijose.  

Į naujas pareigas kraštietis krepšininkas žiūri atsakingai, jo užgriuvusi atsakomybė nebaugina ir tikisi, kad sėkmingas bus ir neseniai prasidėjęs Nacionalinės krepšinio lygos sezonas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.