Pagerino pirmenybių rekordą

Šakių „Vytis“ toliau demonstruoja savo pranašumą. Penktadienį Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) rungtynėse pataikė 22 tritaškius ir dar kartą pagerino pirmenybių rekordą, o sekmadienį savų žiūrovų akivaizdoje sutriuškino klaipėdiečius.

Penktadienį „Vytis“ pelnė 11-ąją pergalę iš eilės ir rezultatu 104:84 (26:27, 36:21, 19:21, 23:15) šventė pergalę prieš Joniškio „Delikatesą“.

Beje, šiame sezone „Vytis“ jau buvo pasiekęs pataikytų tolimų metimų rekordą (20 taiklių šūvių). Šįkart 22 tritaškiai buvo pataikyti iš 50 bandymų (44 proc.). Po 5 tritaškius įmetė Marijus Užupis ir Paulius Beliavičius, po tris – Lukas Grabauskas, Šarūnas Vingelis ir Aurelijus Pukelis, du – Karolis Kokoška, vieną – Paulius Semaška.
 
Efektyviausiai nugalėtojų gretose žaidęs A. Pukelis pelnė 15 taškų (3/5 dvit., 3/5 trit.), atkovojo 8 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius pardavimus, blokavo metimą bei surinko 22 naudingumo balus. Lukas Grabauskas (3/8 trit.) ir Paulius Beliavičius (5/13 trit.) pelnė po 18 taškų, Marijus Užupis 17 (5/9 trit.), Paulius Semaška 13 (8 atk. kam.), Šarūnas Vingelis 11 taškų (3/4 trit.).

Sekmadienį „Vytis“ namuose 58:92 (17:22, 11:27, 12:19, 18:24) sutriuškino „Neptūnas-Akvaservis“ ekipą. Sėkminga „Vyčio“ gynyba sukaustė klaipėdiečius ir paliko juos su mažiausiu per šį sezoną pelnytu taškų kraičiu.

Tarp šakiečių rezultatyviausiai pasirodė A. Pukelis, surinkęs 17 taškų, Karolis Brusokas 14 (11 atk. kam.), Markas Užukauskas 13 (3/3 trit.), P. Beliavičius 11 taškų.

Penktadienį „Vytis“ Šakiuose priims „Šilutę“, o šeštadienį išvykoje žais prieš Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ ekipą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.