„Vytis“ – turnyrinės lentelės lyderis

Šakių krepšinio klubas „Vytis“ nesustabdomas. Savaitgalį parklupdė dar du Nacionalinės krepšinio lygos varžovus ir šoktelėjo į pirmąją turnyrinės lentelės vietą.

Penktadienį Šarūnas Vingelis įskraidino 5 tolimus metimus, o jo vedama komanda mače namuose 98:87 (25:22, 26:21, 22:17, 25:27) palaužė „Šilutę“.

Iš viso Š. Vingelis per 26 minutes pelnė 19 taškų (1/1 dvit., 5/7 trit., 2/2 baudos), atkovojo 2 ir perėmė 1 kamuolį, kartą suklydo bei surinko 17 naudingumo balų.
 
Šakiškiai pradėtą darbą užbaigė ketvirtajame kėlinyje. Aurelijus Pukelis, Paulius Semaška ir Marijus Užupis per minutę surinko po du taškus, o kiek vėliau Paulius Beliavičius įkrovė iš viršaus ir ketvirčio viduryje „Vytis“ nutolo nepavejamai (87:69).

Rezultatyviai žaidė ir M. Užupis, pelnęs  20 (13 atk. kam., 36 naud. bal.), A. Pukelis (8/11 dvit.) pridėjo 16, P. Semaška 10 taškų.

Šeštadienį išvykoje „Vytis“ susitvarkė ir su lygos lyderiais – Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ krepšininkais. Šakiškiai pergalę šventė rezultatu 75:70 (29:16, 17:14, 17:20, 12:20). Tai buvo keturioliktoji pergalė paeiliui, po kurios „Vytis“ atsidūrė pirmoje turnyrinės lentelės vietoje.

Tarp šakiečių rezultatyviausiai žaidė Paulius Beliavičius, per 34 minutes pelnęs 27 taškus (3/5 dvit., 7/16 trit.), atkovojęs 3 ir perėmęs 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir taip surinko 20 naudingumo balų.

Taip pat rezultatyvūs buvo ir P. Semaška, surinkęs 14 (5 atk. kam.), A. Pukelis (7 atk. kam.) ir Karolis Brusokas (13 atk. kam., 23 naud. bal.) pridėjo  po 10, M. Užupis pelnė 7 taškus (7 atk. kam.).

Penktadienį namuose „Vytis“ susitiks su „Telšiais“, o šeštadienį išvykoje žais prieš Palangos „Kuršių“ ekipą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.