„Vytis“ – ketvirtfinalyje

„Vytis“ paskutinėse Nacionalinės krepšinio lygos reguliariojo sezono rungtynėse savų žiūrovų akivaizdoje triumfavo prieš Palangos „Kuršius“, o jau šį penktadienį namuose žais ketvirtfinalio rungtynes.

Kaip ir priklauso lyderiams, „Vytis“ rezultatu 84:80 (25:19, 22:20, 20:23, 17:18) laimėjo prieš „Palangos Kuršių“ ekipą, turnyrinėje lentelėje užimančią trečiąją poziciją.

Nors rungtynės buvo gana įtemptos, „Vytis“ laimėjo tiek pirmąjį (25:19), tiek antrąjį (22:20) kėlinius ir prieš ilgąją pertrauką pirmavo 8 taškais (47:39).
 
Rezultatyviausiai žaidė L. Grabauskas. Krepšininkas per 24 minutes pelnė 19 taškų (7/7 dvit., 1/9 trit., 2/2 baud. met.), atkovojo 3 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus bei taip surinko 18 naudingumo balų. Marijus Užupis pridėjo 16taškų, Markas Užukauskas 14, Aurelijus Pukelis 5 (8 atk. kam.).

Pasibaigus reguliariajam sezonui lydere išliko „Vyčio“ ekipa, antrą vietą užėmė Marijampolės „Sūduva-Mantinga“, trečią – Palangos „Kuršiai“, ketvirti – Telšiai. Visos šios komandos iškart pateko į ketvirtfinalį, su jomis rungsis aštunfinalyje laimėjusios komandos.

„Kuršiai“ poroje žais su Molėtų „Ežerūnu“, „Sūduva-Mantinga“ su Joniškio „Delikatesas“, o „Telšių“ varžovas dar neaiškus. Kovo 22 d., penktadienį, 20 val. „Vytis“ ketvirtfinalio rungtynėse susitiks su Klaipėdos „Neptūnu-Akvaservis“, 27 d. „Vytis“ vyks į Klaipėdą, o 29 d. rungtynės vėl bus žaidžiamos Šakiuose. Ketvirtfinalyje bus žaidžiama iki trijų pergalių.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.