Medžiotojai tikrinosi rankos taiklumą

saudymo varzybos apdovanojimai
Šeštadienį Vytauto Kazio Januškevičiaus  šaudymo centre vykusiose šaudymo varžybose nugalėtojai buvo apdovanoti medaliais bei laikraščio „Draugas“ prizais. Organizatorių nuotr.


Praėjusį šeštadienį Vytauto Kazio Januškevičiaus šaudymo centre vyko šaudymo entuziastų varžybos, o varžybų nugalėtojai išvyko apdovanoti laikraščio „Draugas“ prizais – metinėmis prenumeratomis.
 
Rungtyje „Bėgantis Šernas“, kur su lygiavamzdžiu medžiokliniu šautuvu reikia į taikinį pataikyti iš 35 m atstumo, taikliausias buvo Linas Matusa, Lukšių medžiotojų būrelio narys, iškovojęs pirmąją vietą. Antras šioje rungtyje liko Jankų medžiotojų būrelio narys Irmantas Kančys, o trečioji vieta atiteko taip pat jankiškiui Džeraldui Bindokui.

Kitoje rungtyje, kur varžovams reikėjo pataikyti į už 100 m stovintį taikinį su graižtviniu šautuvu, taikliausias buvo D. Bindokas. Antrąją vietą šioje rungtyje laimėjo I. Kančys iš Jankų, o trečias liko L. Matusa iš Lukšių.

Rungtyje, kur medžiotojams reikėjo šaudyti iš mažo kalibro graižtvinio šautuvo į stovintį taikinį už 50 m, taikliausias buvo Antanas Olekas iš Jankų medžiotojų būrelių. Antras šioje rungtyje liko D. Bindokas iš Jankų, o trečias – L. Matusa iš Lukšių.

Taikliausi šauliai, kurie visose trijose rungtyse užėmė pirmąsias vietas, buvo apdovanoti medaliais ir laimėjo laikraščio „Draugas“ metines prenumeratas 2020 metams, o kitas prizines vietas laimėję rungtynių nugalėtojai buvo apdovanoti medaliais. Prizinių vietų nelaimėję varžybų dalyviai buvo apdovanoti paguodos prizais.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.