„Vytis“ ir toliau išlieka nepralaimėjęs

Šakių „Vytis“ ir toliau neklumpa Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) pirmenybėse – turi penkias pergales iš tiek pat galimų.

Tiesa, šeštadienį Šakiuose „Vytis“ turėjo susitikti su „Žalgirio“ dubleriais, tačiau dėl Covid-19 grėsmės (dabar ši komanda saviizoliacijoje) mačas buvo nukeltas, tad komanda namų arenoje priėmė Vilkaviškio „Perlą“.
 
Eriko Kučiausko auklėtiniai savo aikštėje 91:70 (25:15, 23:15, 23:19, 20:21) susitvarkė su priešininkais ir iškovojo penktąją pergalę iš eilės. Kol kas tai vienintelė komanda, šį sezoną nepatyrusi nė vieno pralaimėjimo.

Šeimininkai fantastiškai atakavo iš vidutinio nuotolio, pataikę 27 dvitaškius iš 35 (77 proc.). Tuo metu varžovai realizavo vos 33 proc. dvitaškių metimų (11 iš 33).

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidęs Darjušas Lavrinovičius per 21 minutę pelnė 16 taškų (5/5 dvit., 2/3 trit.), atkovojo 6 kamuolius ir surinko 21 naudingumo balą.
Aurelijus Pukelis pelnė 13, Henrikas Alekna ir Kšištofas Lavrinovičius po 12, Marijus Užupis 11, Paulius Beliavičius ir Paulius Semaška (9 rez. perd., 6 kld.) pridėjo po 10 taškų.
Tiesa, ketvirtadienį turėjo vykti rungtynės su Joniškio „Delikateso“ krepšininkais, tačiau skelbiama, kad jos atidėtos vėlesniam laikui.

„Lyga nusprendė apriboti komandų tarpusavio sąlytį iki vienos komandos per savaitę, tad rungtyniauti galinčios ekipos šią savaitę sužais tik po vieną mačą“, – skelbiama NKL svetainėje ir priduriama, kad rungtynių data bus patiksinta.
Įprastai NKL – VIKINGLOTTO klubai rungtyniauja kiekvieną savaitę ketvirtadieniais ir šeštadieniais.

Šeštadienį išvykoje „Vytis“ susirungs su „Gargždais“.

Beje, praėjusį antradienį „Vytis“ Karaliaus Mindaugo taurės atsakomosiose rungtynėse 56:85 (14:32, 13:29, 18:15, 11:9) turėjo pripažinti Kėdainių „Nevėžio“ pranašumą ir savo pasirodymą šiame turnyre baigė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.