„Vytis“ – tarp keturių stipriausių komandų

vytis komanda
„Vyčio“ krepšininkai lemiamose rungtynėse parklupdė Klaipėdos ekipą ir ketvirtą sezoną paeiliui pateko tarp keturių stipriausių NKL-VIKINGLOTTO komandų. „Vyčio“ krepšininkai lemiamose rungtynėse parklupdė Klaipėdos ekipą ir ketvirtą sezoną paeiliui pateko tarp keturių stipriausių NKL-VIKINGLOTTO komandų. A. Koroliovo nuotr.

Šakių „Vyčio“ komanda tapo trečiąja NKL-VIKINGLOTTO finalo ketverto dalyve. Eriko Kučiausko auklėtiniai lemiamose ketvirtfinalio rungtynėse 97:81 (26:14, 20:23, 29:24, 22:20) įveikė Klaipėdos „Neptūną-Akvaservis“.
 
Vytis“ serijoje iki trijų pergalių atsiliko 1–2, tačiau paeiliui laimėjo dvejas lemiamas rungtynes ir serijoje triumfavo 3–2.

Šakių komandai Mindaugas Stašys per 26 minutes pelnė 19 taškų (4/5 dvit., 3/3 trit.), atkovojo 3 kamuolius, atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir surinko 29 naudingumo balus. Jis vien per trečią ketvirtį surinko 11 taškų. Šarūnas Vingelis pataikė visus keturis tritaškius ir surinko 20 taškų. Darjušas Lavrinovičius pridėjo 15 (5 atk. kam.), Aurelijus Pukelis 14 (5/6 dvit., 7 atk. kam.), Karolis Kokoška 9 (3/7 trit., 5 atk. kam., 3 per. kam.), Paulius Semaška 8 (2/2 trit.) taškus.

Finalo ketverto pusfinalyje balandžio 1 dieną „Vytis“ žais su „Telšių“ ir Kauno „Žalgirio-2“ poros nugalėtoja. Šioje serijoje po dvejų rungtynių abi komandos turi po vieną pergalę.

„Vytis“ tarp keturių stipriausių NKL-VIKINGLOTTO komandų pateko ketvirtą sezoną paeiliui. 2017 ir 2018 metais ekipa užėmė trečiąsias vietas, o 2019 metais – antrą poziciją. 2020 metais sezonas buvo nutrauktas.

„Ačiū visiems palaikiusiems, rėmusiems, už komandą sirgusiems. Smagu, kai domisi, palaiko“, – sakė komandos direktorius Vytautas Strokas.

Prieš tai vietas finalo ketverte išsikovojo Jonavos „CBet“ ir Marijampolės „Sūduva-Mantinga“. Šios dvi ekipos tarpusavyje susikaus pusfinalyje.

Tiesa, nors per pandemiją sirgaliai į sporto varžybas nėra įleidžiami, Aliaus Koroliovo daryta nuotrauka iliustruoja, kad „Vyčio“ krepšininkai palaikymo sulaukė ne tik iš už anapus ekranų, bet ir tiesiogiai. Nuotraukoje šalia vieno iš klubo vadovų Rolando Skaisgirio (klubų vadovams taisyklės leidžia būti arti komandos) sėdi ir dar bent dešimt žiūrovų.

15 min.lt skelbia, kad prieš savaitę kilo skandalas Lietuvos futbolo A lygoje, kai rungtynėse Vilniuje tarp „Žalgirio“ ir Alytaus „Dainavos“ pastebėtas Lietuvos futbolo federacijos valdybos narys Žydrūnas Buzas, mačą sekęs be medicininės kaukės. Vilniaus apskrities policijoje yra pradėtas tyrimas dėl Ž. Buzo galimų karantino reikalavimo pažeidimų. Už karantino taisyklių pažeidimą Administracinių nusižengimų kodekse numatoma bauda nuo 500 iki 1500 eurų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.