Lauko treniruokliai: kodėl kainos tokios įvairios?

lauko treniruokliai
Visai nesvarbu, už kokią zoną privačią ar viešą, esate atsakingi – tikrai turėtumėte dėti visas pastangas, kad jose atsirastų ne vienas lauko treniruoklis, kadangi būtent šie įrenginiai leidžia mums gerinti tiek fizinę, tiek emocinę būseną. Tačiau panorėjusieji jų įsigyti, taip pat netrunka pastebėti, kad lauko treniruoklių kainos yra labai skirtingos – prasideda vos nuo kelių dešimčių eurų ir gali kainuoti daugiau nei tūkstantį. Taigi, natūraliai kyla klausimas, kodėl egzistuoja tokie skirtumai? Įvardinkime svarbiausias priežastis.
 
Kiek pratimų bus galima atlikti?

kaip žinia, lauko treniruokliai – įrenginiai, kuriais naudojantis lauke, galima atlikdami tam tikrus pratimus, kurie arba gerina mūsų fizinę sveikatą, arba padeda nusiraminti, atsipalaiduoti, t.y., turi teigiamos įtakos emocinei būsenai. Tačiau taip pat nesunku pastebėti, kad tikrai ne bet kokiu treniruokliu atliksite daug įvairių pratimų: yra treniruoklių, kuriais naudojantis, galima atlikti vos kelių rūšių pratimus, ir yra tokių, kurie atvers visas galimybės mėgautis net keliomis dešimtis jūsų kūnui bei sielai naudingų pratimų. Ir tai yra puiku, tačiau taip pat nereikia pamiršti, kad pratimų skaičius turi įtakos ir kainai. Paprastai tų lauko treniruoklių gamyba, kuriais naudojantis galima atlikti labai daug pratimų, yra sudėtingesnė, tad ir toks gaminys kainuoja brangiau.

Iš ko pagaminta?

Svarbų vaidmenį vaidina ir žaliavos. Lauko treniruoklių gamyba galima naudojant ypač įvairias žaliavas, pradedant įvairių rūšių plastiką bei medieną ar metalą. Vis dėlto, bene brangiausiai kainuoja metaliniai lauko treniruokliai, nes būtent ši žaliava yra ypač tvirta, stabili ir iš jos pagaminti treniruokliai ypač ilgai išlaiko puikią pirminę būklę.

Taigi, apibendrinant belieka tik daryti išvadą, kad brangiau kainuoja metaliniai lauko treniruokliai, o taip pat ir tie, kuriais naudojantis, galima atlikti ypač daug įvairių pratimų.

Užs.Nr.d-0087

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.