Toliau demonstruoja puikius rezultatus: kultūrizmo čempionate – pirmoji

jurga 1vieta
Šįkart Jurga Misiukevičienė „Moterų naujokių“ kategorijoje užėmė pirmą vietą, o „Miss bikini“ kategorijoje buvo antra. vsfoto.lt nuotr.

Gegužės 15d. Pakruojyje vyko atviras Lietuvos–Latvijos kultūrizmo ir fitneso čempionatas, kuriame puikius rezultatus dar kartą pademonstravo lukšietė Jurga Misiukevičienė.
 
Tik gerą pusmetį profesionaliai sportuojančiai J. Misiukevičienei tai jau antrosios varžybos, kuriose savo pasirodymais ji stebina tiek save, tiek trenerius Vytą Dielininkaitį ir Arvydą Mickų. Šįkart „Moterų naujokių“ kategorijoje ji užėmė pirmą vietą, o „Miss bikini“ kategorijoje buvo antra.

„Giliai širdy tikėjausi laimėti, bet tikrai ne pirmą vietą. Labai smagu ir gera, šiltai priėmė“, – įspūdžiais po čempionato dalijosi sportininkė, sutikusi, kad ypač paskutinė savaitė prieš varžybas buvo gana sunki, bet pergalė viską atperka.

Kartu su pirma vieta ji iškovojo ir kelialapį į šį savaitgalį Lenkijoje vyksiantį dar vieną čempionatą. Dvejoti nelabai buvo kada, kūnas paruoštas, tad moteris darkart lips ant scenos ir viliasi pakliūti į trejetuką, o kaip bus, parodys laikas.

„Vasarą atostogausiu, o rudenį matysim“, – sako J. Misiukevičienė, neatmetanti galimybės ir toliau eiti profesionalaus sporto keliu.

„Palaikymas yra, tai kodėl ne?“ – šypsosi tvirtą valią bei užsispyrimą demonstruojanti sportininkė.

Balandžio pabaigoje vykusiame čempionate ji iškovojo antras vietas „Wellness“ bei „Fit pairs“ kategorijose.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.