Kraštiečiams motociklininkams – pirmosios vietos

moto bybartas
Birželio 5 d. Kačerginės Nemuno žiedo trasoje praūžė Lietuvos motociklų sporto federacijos varžybos, kur puikius rezultatus demonstravo ir du kraštiečiai.

Lietuvos plento žiedo pirmajame etape, skirtingai nei pernai, dėl karantino apribojimų nebuvo būrio sportininkų iš Latvijos ir Lenkijos. Šiemet į Nemuno žiedą atvyko vienas Rusijos ir keli Lenkijos sportininkai. Tačiau kova buvo atkakli, nes susirinko ypač didelis būrys lietuvaičių. Dvigubai padaugėjo dalyvių „Superbike“, „Superstock600“ klasėse ir daugiau nei trigubai B1200 klasėje. Jei pernai šių klasių sportininkai startavo vienoje grupėje, tai šiemet dėl dalyvių gausos startus reikėjo išskaidyti į tris grupes.
 
Varžybų vadovas Adomas Dautartas pastebi, kad pradedančių sportininkų klasėse C1200 ir C600 daug pajėgių atletų, kurie jau galėtų pereiti į aukštesnio pajėgumo B1200 ir „Superstock600“ klases.

Kraštietis Gintaras Dereškevčius pirmą vietą iškovojo C600 klasėje.

„Suvažiavau neblogai, savo klasėje atlėkiau pirmas ir padovanojau savo vaikams gimtadienių dienos proga pergalę. Pagerinau asmeninį trasos įveikimo laiką iki 1,15698. Tai motyvuoja pradėti ruoštis ir fiziškai dėl geresnių rezultatų“, – įspūdžiais savo socialinio tinklo paskyroje po varžybų dalijosi G. Dereškevičius.

Puikius rezultatus pademonstravo ir lukšietis Tadas Bybartas. Jis pirmas buvo „Street1000“ klasėje.

„Jaudulio buvo labai daug, bet prieš varžybas sau pasakiau, kad nusiramink ir važiuok taip, kaip gali geriausiai, ir saugiai. Pavyko padaryti tai, ko ir norėjau“, – džiaugėsi T. Bybartas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.