Rusijoje finalą pasiekusi Šakių trijulė pelnė bilietą į Meksiką

3x3 meksika
Šakių „Vytis-Gulbelė“ laimėjo ne tik piniginį 5 tūkst. dolerių prizą, bet ir kelialapį į 3x3 Pasaulio turo etapą. Organizatorių nuotr.


Permėje vykusiame 3x3 turnyre sėkmingai pasirodė Šakių „Vytis-Gulbelė“.
 
Paulius Beliavičius, Aurelijus Pukelis, Darius Tarvydas ir Marijus Užupis grupės kovose nugalėjo varžovus iš Rusijos ir Austrijos bei žengė į atkrintamąsias, kuriose laukė nauji iššūkiai.

Ketvirtfinalyje laukė „Runa“ ekipa iš Rusijos, kuri buvo nugalėta 21:13. Pusfinalyje nerezultatyviame mače 15:12 buvo eliminuota Maskvos „Inamomo“ komanda.

Finale lietuviai kibo į atlapus puikiai pažįstamai Limano komandai. Vis dėlto anksti atitrūkę serbai per aštuonias minutes lietuvius nugalėjo 21:17.

D. Tarvydas su 37 taškais tapo trečiu rezultatyviausiu viso turnyro žaidėju, nusileisdamas tik olimpiniam čempionui Karliui Lasmaniui (40 taškų) ir Limano ekipos lyderiui Stefanui Kojičiui (38 taškai).

Limano ekipa triumfuodama pelnė tiesioginį kelialapį į Meksikoje lapkričio 6–7 d. vyksiantį FIBA 3x3 Pasaulio turo etapą, o šakiškiai ir trečiąją vietą užėmusi Rygos komanda gavo vietas turnyro atrankoje. Lietuviams taip pat atiteko ir 5 tūkstančių Jungtinių Amerikos Valstijų dolerių prizas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.