Austrijoje čempionu tapo šakietis

dielininkaitis austrijoje
Šakietis Vytas Dielininkaitis čempionu tapo „Performance“ kategorijoje ir pripažįsta, kad kol kas tai aukščiausias ir išties saldus jo pasiekimas. Organizatorių nuotr.


Praėjusį savaitgalį Šteiro mieste surengtame Austrijos NABBA čempionate puikiai sekėsi Lietuvos atletams, tarp kurių ir du medaliais pasipuošę šakiečiai.
 
Jurga Misiukevičienė bikini kategorijoje užėmė trečią vietą, o Vytas Dielininkaitis čempionu tapo „Performance“ kategorijoje, „Bermuda“ (vyrų fizika) kategorijoje jis užėmė penktą vietą.

V. Dielininkaitis sako, jog prieš varžybas, kur jos bevyktų, niekada savęs nestato į prizines vietas, nes niekada nežino, kaip viskas susiklostys užlipus ant scenos. Visgi Austrijoje savo pasirodymą sportininkas vertina kaip aukščiausią savo pasiekimą su aukščiausios prabos apdovanojimu. Jis pasakoja, kad kovoti nebuvo lengva ir dėl to, kad nelabai žinai, ką reikia daryti, nes ten šiek tiek kitoks pozavimas, be to, kalbama tik sava kalba ir niekam neįdomu, jeigu tu kažko nesupranti.

„Pas juos yra šiek tiek kitoks pozavimas, tai teko prisitaikyt pagal situaciją ir tiesiog nusižiūrėti. Kad laimėt užsieny, tu turi būti vienareikšmiškai geriausiu, forma turi būti tokia, kad aiškiai matytųsi, kad esi geriausias. Laimėjau pirmą vietą, reiškia, taip ir buvo, nors su artimiausiu konkurentu surinkom vienodą skaičių taškų, tada buvo žiūrima, kiek iš 10 teisėjų davė pirmą vietą ir rezultatas buvo mano naudai“, – įspūdžiais po čempionato dalijosi V. Dielininkaitis, pridurdamas, kad labai gerai pavyko minutės laiko laisvas pasirodymas, pavyko atidirbti ir pozavimą konsultuojantis su treneriu ir paskutinę naktį online.

Rezultatais stebinantys šakiečiai sustoti neketina. Jau lapkričio 7 d. Prienuose laukia Baltijos kultūrizmo čempionatas, o lapkričio 20 d. sportininkai vyks į Europos NABBA čempionatą Prahoje.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.