Iškovojo du aukso medalius

vytas mickus 1
Vytas Dielininkaitis čempionu tapo klasikinio kultūrizmo Naujoko bei Vyrų figūros kategorijose. Asmeninio archyvo  nuotr.


Lapkričio 7 d. Prienuose vyko Baltijos kultūrizmo čempionatas, kuriame puikius rezultatus ir vėl pademonstravo šakietis sportininkas Vytas Dielininkaitis.
 
Jis iškovojo pirmas vietas klasikinio kultūrizmo Naujoko bei „Mens physique“ (vyrų figūra) kategorijose. Tapęs čempionu V. Dielininkaitis laimėjo kelialapį į prestižines tarptautines varžybas Hamburge, kurios vyks lapkričio 20d. Tačiau sportininkas ten nevyks, mat varžybos dubliuojasi ir jis jau nusprendęs dalyvauti tą pačią dieną vyksiančiame Europos NABBA čempionate Prahoje. Anot sportininko, jis jau įprato gyventi maksimaliame režime ir džiaugiasi, kad pavyksta iškovoti aukščiausias pozicijas.

„Reikia palaikyti formą, nes jeigu ne varžybos, tai ir darbas įpareigoja, ir turiu būti pavyzdžiu kitiems“, – sako treneriu Jaunimo kūrybos ir sporto centre dirbantis V. Dielininkaitis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.