Sporto klubas sezoną uždarė imtynių varžybomis

Birželio 6 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko klubo sezono uždarymo grappling imtynių varžybos, į kurias susirinko 47 klubo sportininkai. Tarp jų buvo sportininkų, kuriems tai buvo pirmosios varžybos. Vis tik visų dalyvių jaudulys buvo nugalėtas, o pergalės pelnytai iškovotos.

Gegužės pabaigoje klubo sportininkai laikėsi diržų egzaminus. Tad dar prieš varžybų pradžią jiems buvo įteikti sertifikatai, budo pasai, diržai. Klubo administracija džiaugiasi, kad klubo sportininkai yra pilni motyvacijos ir noro tobulėti.
 
Varžybose puikiai pasirodė ir pirmąsias vietas skirtingose svorio kategorijose iškovojo: Paulina Smirnovaitė, Rūta Kulikauskaitė, Karina Kardauskaitė, Viltė Merkevičiūtė, Matas Kurielaitis, Gustas Zimnickas, Jokūbas Smirnovas, Airimas Ambruževičius, Mantas Užupis, Joris Grybas, Emilis Šimoliūnas, Danielius Onusaitis, Mantas Jasevičius, Dovydas Buikus ir Modestas Žaldaris. Sidabro medalių laimėtojais tapo: Gabrielė Stukaitė, Luknė Jočytė, Simona Smirnovaitė, Samanta Sažanytė, Matas Mockaitis, Benediktas Bankauskas, Rėjus Vencius, Nedas Šilkauskas, Timas Mačys, Nojus Leveckis, Aleksandras Čugunovas, Danielius Raulynaitis, Jokūbas Sadauskas, Laimutis Stonkus, Augustas Bikmanas ir Dovydas Sopromadze. Bronzos medaliais pasipuošė: Melita Griškėnaitė, Ieva Erniūtė, Viktoras Lingys, Domas Steponaitis, Emilis Jasulaitis, Paulius Savickas, Lukas Glinskas, Joris Gusčius, Aurimas Žiurinskas, Mantas Bazanovas, Vincentas Valiukas, Evaldas Patašius, Kazimieras Venckus, Matas Rinkevičius ir Paulius Saukaitis.

Visi varžybų nugalėtojai buvo apdovanoti atitinkamo laipsnio medaliais ir klubo kepuraitėmis, kurias dovanojo Jūratė ir Kęstutis Kulikauskai.

Varžyboms vaikus visus metus ruošė treneriai Kęstutis Smirnovas, Tautvydas Antanaitis ir Rolandas Janavičius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.