Ir su klastingais ruožais susitvarkė, ir ant nugalėtojų pakylos lipo

vasiliausko
Praėjusį šeštadienį Latvijoje vykusiame Lietuvos automobilių ralio sprinto čempionato II etape (Rallysprint ,,Vecpils 2023“) dalyvavo ir puikius rezultatus demonstravo ir varėniškio Dariaus Sukacko bei šakiečio Daumanto Vasiliausko ekipažas.

Pasak kraštiečio šturmano D. Vasiliausko, Latvijoje greičio ruožai išties geri, juose vyksta Europos ralio čempionato etapai, o kitais metais – ir pasaulio ralio čempionato etapas, tad išties smagu būtent čia išmėginti savo jėgas.
 
„Pavyko susitvarkyti su ilgais ir klastingais greičio ruožais. Greičio ruožai po 15 km, todėl koncentracija buvo svarbiausias dalykas ir mums tai puikiai pavyko. Paskutiniame greičio ruože likus 2–3 km padanga neatlaikė, bet pavyko pasiekti finišą“, – įspūdžiais dalijasi šakietis.

Tačiau ne tik finišą pasiekti pavyko, bet ekipažas, susumavus rezultatus, nugalėjo 2 WD klasėje, o bendroje įskaitoje užėmė antrą vietą.

Kitas etapas ekipažo jau laukia birželio pirmąjį savaitgalį Kelmėje.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.