Baseino darbai eina į pabaigą

baseinasRajono vadovas Juozas Bertašius patikino, kad ateinančių metų pradžioje baseinas Jaunimo kūrybos ir sporto centre atvers savo duris. Pasak jo, darbai eina į pabaigą, artimiausiu metu bus tikrinamas baseino sandarumas.

Nuotr. Artimiausiu metu į baseiną bus prileista vandens ir tikrinamas jo sandarumas.

J. Bertašius džiaugėsi, kad Šakiai yra bene vienintelis miestas, kuris sunkmečiu tęsia pradėtus statybų darbus ir aišku, kad jie bus baigti. Jis patikino, kad metų pradžioje naujuoju baseinu galės naudotis visi norintys. Artimiausiu metu baseinas bus pripildytas vandens, kad būtų patikrintas jo sandarumas. Jeigu viskas gerai, baseino vidus bus klojamas plytelėmis, atliekami kiti darbai. Be didžiulio plaukimo baseino, kurio dydis 25x14 metrų, bus įrengtas ir baseinas vaikams, sūkurinė vonia, pirtys. Už baseino bus įrengta automobilių stovėjimo aikštelė sporto centro lankytojams, o dabar esanti bus skirta darbuotojams, administracijai, atvykstantiems sportininkams. Kaip susitikimo metu kalbėjo J. Bertašius, tuo  užmojai ir planai nesibaigia. Toje vietoje, kur dabar netoli centro pūpso žemių krūvos, mąstoma įrengti sporto atrakcionų parką. Žinoma, kol kas tai tik planai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.