Meras - „Sakalų“ spaudos konferencijoje

bertasiusPraėjusį ketvirtadienį vykusioje spaudos konferencijoje Vilniaus „Sakalų“ klubas pristatė komandos tikslus artėjančiam sezonui, naują namų areną bei garbės prezidentą. Konferencijoje klubo vadovybės kvietimu dalyvavo ir rajono meras Juozas Bertašius.

Nuotr. Lažybų bendrovės “TonyBet” savininkas ir “Sakalų” rėmėjas Antanas Guoga sveikinasi su Šakių rajono meru J. Bertašiumi.

„Sakalų“ klubo direktorius Andrius Šamšonas patvirtino, kad namų mačus krepšininkai žais Šakiuose, tačiau komandos būstinė bei ekipos treniruotės vyks Vilniuje. Šakius krepšininkai pasirinko todėl, kad „Ekinstos“ sporto centro būklė prasta, neatitinka Lietuvos krepšinio lygos bei Baltijos krepšinio lygos keliamų reikalavimų. Naujasis rajono jaunimo sporto bei kūrybos centras šiuos reikalavimus atitinka.
 
„Džiaugiuosi, kad Šakių gyventojai savo akimis galės išvysti aukšto lygio krepšinį savo mieste. Prieš metus pasistatėme naują, modernų trijų aukštų sporto kompleksą, tačiau jame nevyko aukščiausio lygio varžybos. Džiugu, kad dabar ši spraga bus užpildyta“, – konferencijos metu kalbėjo meras J. Bertašius. Jam buvo įteikti marškinėliai su komandos atributika.

Jaunimo sporto ir kūrybos centro administratorius Robertas Sakas informavo, kad jeigu niekas nepasikeis, oficialios LKL varžybos turėtų prasidėti spalio 5 dieną. Tuomet Šakiuose namų rungtynes „Sakalai“ žais su Prienų „Rūdupiu“.  

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.