Rajono krepšinio pirmenybėse neapsieita be diskvalifikacijų

krepsinio_kamuolysPraėjusį savaitgalį Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre jau trečiąjį savaitgalį buvo žaidžiamos 2010-2011 metų sezono rajono krepšinio pirmenybės. Iš viso buvo sužaistos ketverios rajono A ir B krepšinio lygų pirmenybių varžybos.

Pirmąją sezono pergalę A lygoje, rezultatu 88:65, įveikę naujokę šakiečių komandą „Fuji“, iškovojo „Kriūkai“. Kriūkiečių komandoje rezultatyviausiai žaidė A. Stanaitis ir P. Stanaitis, įmetę po 28 taškus. Šakiečių komandoje daugiausiai taškų pelnė P. Balčiūnas (27 tšk., penki tritaškiai). Nemažai emocijų sukėlė „Lukšių“ ir Šakių „Sakalų“ susitikimas. Lukšiečiai laimėjo rezultatu 95:68. Nugalėtojų komandai daugiausiai taškų pelnė K. Pulokas (21 tšk., penki tritaškiai) ir Ž. Kuklierius (15 tšk.). Vienu įtemptų varžybų epizodo metu, besistengdamas išsivaduoti iš jį supančių „Lukšių“ gynėjų, „Sakalų” krepšininkas Liudas Martinkevičius alkūne „išjungė” lukšiečių komandos krepšininką. Varžybų arbitras už tai jam skyrė diskvalifikacinę pražangą.
 
B lygoje taip pat buvo sužaistos dvejos varžybos. Veršių „Reindžeriai“, rezultatu 73:67 įveikė Šakių „Gudrę“. A.Snudaitis nugalėtojams pelnė 20 taškų (pataikė 4 tritaškius metimus), T.Lenkaitis – 19 taškų. Pirmenybių senbuviai „Lekėčiai“, rezultatu 96:61, sutriuškino Kidulių „Brig”. Daugiausiai prie komandos pergalės prisidėjo A. Urmulevičius (24 tšk., trys tritaškiai) ir T.Ruzgys (16 tšk., keturi tritaškiai). Pralaimėjusiesiems daugiausiai taškų pelnė V.Zareckas (26 tšk.) ir G. Bybartas (11 tšk.).
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.