Badmintono turnyras - šakiečiams sėkmingas

badmintonasSpalio 16 dieną Šakių jaunimo sporto ir kūrybos centre vyko badmintono turnyro „Zanavykų taurė“ pirmasis etapas. Turnyre dalyvavo 56 badmintono mėgėjai.

Be šakiečių turnyre dar dalyvavo Kauno, Tauragės, Vilniaus, Kretingos, Panevėžio sportininkai. Šis turnyras išskirtinis tuo, kad porininkai dvejetams parenkami burtų keliu. Jame gali dalyvauti įvairaus meistriškumo grupių žaidėjai nuo 16 metų. Šakiečiams šis turnyras buvo gana sėkmingas - iš viso klubiečiai iškovojo devynis medalius  - tris aukso, tris sidabro ir tiek pat bronzos.

Aukso medalius iškovojo: moterų dvejeto kategorijoje šakietė Urtė Gečaitė poroje su Indre Starevičiūte, vyrų dvejeto kategorijoje -  šakietis Rokas Adomaitis ir Vilniaus CBC klubo narys Vilmantas Pratusevičius, mišrių dvejetų kategorijoje nepralenkiami buvo šakietis Kęstutis Adomaitis ir kaunietė Lina Buraitė.

Vyrų vieneto kategorijoje tarp 23 dalyvių varžėsi 6 šakiečiai. Geriausiai šį kartą sekėsi Stanislovui Grincevičiui, kuris finale nusileido vilniečiui Giedriui Miestauskui ir iškovojo antrąją vietą. Trečiasis liko kaunietis Evaldas Bradūnas. Moterų vienetai šiame turnyre nebuvo žaidžiami.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.