Laimę žvejai mėgėjai išmėgino poledinės žūklės varžybose

zuklePraėjusį savaitgalį rajono ir ne tik žvejai mėgėjai tarpusavyje varžėsi komercinėse poledinės žūklės varžybose. Geriausiai pasirodžiusieji buvo apdovanoti specialiais prizais.

Tradiciškai paskutinį žiemos mėnesį Šakių rajone Juozas Delnevičius organizuoja poledinės žūklės varžybas. Šios varžybos sulaukia daugelio ne tik Šakių, bet ir Jurbarko, Marijampolės, Kauno ir Vilniaus žvejų susidomėjimo. Šiemet ant Ritinių tvenkinio organizuotose varžybose tarpusavyje varžėsi net 60 žvejų. Iš jų buvo surinkta 600 litų startinio mokesčio, kuris buvo išdalytas prizinių vietų laimėtojams.

Atskirai buvo vertinami vaikai ir suaugusieji. Vaikų grupėje varžėsi šeši mažieji žvejai. Daugiausiai žuvies sužvejojusiam Šarūnui Mozūraičiui atiteko pirmoji vieta. Antras liko Vygantas Luckus, o trečias - Aretas Bezuglovas.
 
Suaugusiųjų grupėje nepralenkiamas buvo Vytautas Unguvaitis, kuris sužvejojo 1 kg 906 g žuvies. Antroji vieta atiteko Arvydui Snieganui, trečioji – marijampoliečiui Giedriui Šalaševičiui. Tarp suaugusiųjų ketvirtas liko Kęstutis Unguvaitis, penktas – Arūnas Gudiškis.

Šiose varžybose didžiausią žuvį sužvejojo G. Šalaševičius iš Marijampolės. Mažiausią laimikį, kurio net nėjo pasverti elektroninėmis svarstyklėmis, sugavo vaikų grupės žvejys mėgėjas A. Bezuglovas.

Tradiciškai vyko ledo gręžimo varžytuvės. Rekordiškai daug ekečių per vieną minutę išgręžė Rolandas Jesevičius. Jis pusės metro storio ledą išgręžė net septynis kartus.

Visi rungčių laimėtojai buvo apdovanoti piniginiais prizais, taurėmis ir diplomais. Varžybų organizatoriai pagerbė ir varžybose dalyvavusius senjorus.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.