Pavilkijyje – žiemos trekas (FOTO)

autoPraėjusį šeštadienį Pavilkijo trasoje vyko Lietuvos automobilių žiemos treko pirmenybių trečiasis etapas. Kartu su pirmenybių etapu vyko ir neklasifikuojamos žiemos treko varžybos, kuriose prizines vietas išsidalijo šakiečiai.

Nuotr. Iš kairės: R. Martinkevičius, Š. Glikas ir G. Plančiūnas ne tik Laisvoje klasėje tapo geriausiais, bet ir važiuodami savo klasėse laimėjo prizines vietas.


M-2000 FWD klasėje pirmoji vieta atiteko kauniečiui Rokui Jakubauskui, antroji – šakiečiui Haroldui Šiuikai, trečioji – ukmergiškei Gabrielei Aleksynaitei. Nepatvirtintais duomenimis šakietis H. Šiuika Lietuvoje bendroje įskaitoje, savo klasėje, turėtų būti trečias.

A-2000 – S FWD klasėje nepralenkiamas buvo kaunietis Edvinas Stravinskas, antrasis liko taip pat kaunietis Tomas Mickus, trečioji vieta atiteko kėdainiečiui Arvydui Galiniui.
 
Kartu su pirmenybių etapu vyko neklasifikuojamos žiemos treko varžybos LASF licencijų neturintiems svečiams su sportiniais gamykliniais lengvaisiais automobiliais. Čia visose trijose klasėse prizines vietas išsidalijo šakiečiai.
 
  • Daugiau nuotraukų iš varžybų rasite čia.
 
SV-FWD klasėje geriausiai pasirodė Giedrius Plančiūnas, antrasis liko Šarūnas Glikas, trečiasis – Ignas Domeika. SV-RWD klasėje pirmoji vieta atiteko Richardui Martinkevičiui, aplenkusiam ir antroje vietoje palinkusiam savo brolį Rimantą Martinkevičių. Trečiąją vietą užėmė Algirdas Augustaitis. SV – Laisvoje klasėje, kurioje galima važiuoti automobiliais ir padangomis be apribojimų, pirmąsias vietas išsidalijo jau ankstesnėse klasėse apdovanoti sportininkai. Pirmąją vietą iškovojo Giedrius Plančiūnas, antrąją – Šarūnas Glikas, trečiąją – Richardas Martinkevičius.

Komandinėje įskaitoje Šakių „Motorsport Lt“, kuris ir organizavo šias varžybas, užima antrąją vietą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.