Techninio modeliavimo varžybose - trečioji vieta

valaitisBalandžio 15 dieną Vilniuje vykusiose XXV Lietuvos mokinių techninio sporto šakų spartakiados pradinio techninio modeliavimo varžybose dalyvavo Jaunimo kūrybos ir sporto centro aviamodeliuotojų būrelio nariai bei jų vadovas Algis Ramanauskas.

Nuotr. Aviamodeliuotijų būrelio vadovas Algis Ramanauskas ir XXV Lietuvos mokinių techninio sporto šakų spartakiados pradinio techninio modeliavimo varžybose trečiąją vietą laimėjęs Erikas Valaitis.


Varžybų tikslas populiarinti pradinį techninį modeliavimą mokyklose ir neformaliojo ugdymo įstaigose bei paskelbti geriausius jaunuosius modeliuotojus. Nugalėtoju asmeninėje įskaitoje tampa moksleivis arba komanda, kurie surenka mažiausiai taškų atskirose varžybų rungtyse. Renginys susideda iš dviejų dalių: modelio gaminimo ir jo dalyvavimo varžybose.

Jaunieji modeliuotojai gamino ir varžybose rungėsi su savo hidroplanais, kurie turėjo kuo tiesiau perplaukti baseiną. Šiais metais sėkmė lydėjo mūsų rajono atstovą Šakių „Varpo“ vidurinės  mokyklos trečioką Eriką Valaitį, aviamodeliuotojų būrelį lankantį jau antrus metus. Su savo sukonstruotu hidroplanu iš 50 varžybų dalyvių jis laimėjo trečiąją vietą ir buvo apdovanotas diplomu bei atminimo taure.
 
Jaunimo kūrybos ir sporto centro aviamodeliuotojų būrelio vadovas Algis Ramanauskas, be galo pasišventęs darbui su vaikais modeliavimo mokytojas, buvo apdovanotas Padėkos raštu už neblėstantį entuziazmą ir techninio modeliavimo populiarinimą moksleivių tarpe.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.