„Zanavykas“ sutriuškino varžovus

zanavykas_kretingaPraėjusį savaitgalį Šakių krepšinio klubas „Zanavykas“, žaisdamas išvykoje ir namuose, iškovojo pergales prieš tarptautinio universiteto komandą ir kretingiškius.

Nuotr. V. Stanevičius (viduryje) – daugiausiai taškų pelnantis „Zanavyko“ krepšininkas. Jis išvykoje žaidė rezultatyviausiai.

Spalio 28 dieną „Zanavykas“ išvykoje susitiko su Klaipėdos LCC tarptautinio universiteto komanda, ir rezultatu 76:88 šakiečiai iškovojo pergalę. Rezultatyviausiai rungtynių metu žaidė V. Stanevičius, pelnęs 28 taškus, atkovojęs 12 kamuolių. Prie komandos pergalės nemažai prisidėjo ir G. Maciulevičius, pelnęs 21 tašką, iš jų pataikęs tris taiklius tritaškius, bei R. Ostreika ir A. Pelšs, atitinkamai pridėję po 17 taškų ir 10 taškų.

Spalio 30 dieną šakiečiai namuose rezultatu 99:26 sutriuškino Kretingos „Kretingą“ . „Zanavykas“ jau nuo pirmųjų rungtynių sekundžių svečiams parodė, kas yra šeimininkai ir akivaizdžiai laimėjo visus tris kėlinukus. Ketvirtąjį kėlinuką šakiečiai svečiams neleido pelnyti nė vieno taško. Nors aikštelėje pasikeisdami pasirodė visi krepšininkai, rezultatyviausiai rungtynių metu žaidė G. Maciulevičius, pelnęs 15 taškų, G. Ratkevičius, pataikęs 13 taškų bei šešis kartus atkovojęs kamuolį. R. Ostreikos sąskaitoje - 11 taškų bei 10 atkovotų kamuolių, A. Pelšs rungtynių metu įmetė taip pat 11 taškų. Visgi komandos vadovas Vytautas Strokas teigė, jog nereikėtų susireikšminti ir galvoti, kad dabar „Zanavykas“ nepalaužiamas. „Taip, mes esame tikrai neblogi ir jau pradedame susižaisti, tačiau „Kretingos“ komandos tikrai buvo silpna, dar tokių susitikimų turėtų būti du – trys. Tada prasidės rimtos komandos, prieš kurias reikės rimtai kovoti. Dabar žaidė kas norėjo ir pasistengė tie, kurie šiaip slepiasi už lyderių nugarų“, - apie sužaistas rungtynes kalbėjo V. Strokas.
 
Jei šakiečių metimai būtų buvę taiklesni, tikėtina, rezultatas būtų buvęs dar labiau triuškinantis. Dvitaškius „Zanavyko“ krepšininkai metė 66 proc. taiklumu (varžovai 20 proc.), tritaškius – 50 proc. (kretingiškiai – 22 proc.) , o baudas – 67 proc. taiklumu (svečiai 57 proc.). Optimistiškomis nuotaikomis „Zanavykas“ laukia ir šio savaitgalio susitikimų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.