„Kubiliai“ triuškina savo varžovus

krepsinis3Praėjusį savaitgalį sužaistos ketverios A ir B lygų rungtynės. Pergales šventė šakiečių „J.K.S.C“ ir „Fuji“ komandos bei Kudirkos Naumiesčio „Ošimo“ ir „Kubilių“ krepšininkai. Pastarieji iškovojo trečiąją pergalę iš eilės.

Nuotr. Savaitgalį buvo sužaistos ketverios A ir B lygų rungtynės.

Pirmiausiai susitiko B lygos šakiečių komandos „Trigada“ ir „J.K.S.C.“ Pergalę tik vieno taško skirtumu, rezultatu 79:78, iškovojo „J.K.S.C.“ krepšininkai. Tarp jų rezultatyviausiai žaidė M. Švelnys, pelnęs 23 taškus, ir M. Siegel, pataikęs 21 tašką. Pralošusiai komandai 21 tašką, iš jų du tritaškius, pelnė A.Žemaitis, 18 taškų, iš jų taip pat du tritaškius, pridėjo K. Striopaitis.

Griškabūdžio gimnazijos ir Kudirkos Naumiesčio „Ošimo“ susitikimas rezultatu 75:78 baigėsi naumiestiečių pergale. Prie jos daugiausiai prisidėjo T. Pečkaitis, pelnęs 22 taškus, iš jų tris tritaškius, bei V. Bilinskas, įmetęs 20 taškų. Tarp griškabūdiečių rezultatyviausiai žaidė G. Motiejūnas, pelnęs 17 taškų ir A. Laurinaitis, pataikęs 15 taškų.

Sekmadienį kovas tęsė A lygos komandos. „Kubiliai“ triuškinančiu rezultatu 100:65 įveikė „Laisvės“ krepšininkus. Tai trečioji „Kubilių“ pergalė iš eilės. Rezultatyviausiai rungtynių metu žaidė V. Stanevičius, prie komandos pergalės pridėjęs 16 taškų, iš jų du tritaškius, bei E. Žukas, pelnęs 15 taškų. Trečiąkart iš eilės pralošusiems laisviečiams 24 taškus, iš jų tris tritaškius, pataikė K. Abromavičius, 14 taškų, iš jų keturis tritaškius, pridėjo A. Gudaitis.
 
Vėliau susitiko „Fuji“ ir „Lukšių“ komandos. Nors visų rungtynių metu pirmavo lukšiečiai, pergalę rezultatu 86:75 išplėšė šakiečiai. Daugiausiai prie „Fuji“ pergalės prisidėjo P. Balčiūnas, pelnęs 21 tašką, iš jų keturis tritaškius, bei A. Pelšs, taip pat pataikęs 21 tašką, įmetęs dviem tritaškiais mažiau. Tarp lukšiečių nepralenkiamas buvo Ž. Danielius, pelnęs 25 taškus, iš jų du tritaškius, bei Š. Jurgutis, pataikęs 15 taškų, iš jų tris tritaškius.

B lygos krepšininkai žais lapkričio 26 dieną, šeštadienį. 11 val. susitiks Šakių „Veteranas“ – „Trigada“, 12.45 val. žais Veršių „Reidžeriai“ ir Šakių „J.K.S.C.“ komandos.

A lygos krepšininkai susitiks lapkričio 27 dieną, sekmadienį. 12 val. rungtyniaus Griškabūdžio „Nova“ – „Lekėčiai – Sakalai“, 13.45 val. į aikštelę išbėgs Kudirkos Naumiesčio „Valjona“ – „Kriūkai“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.