Jaunimo kūrybos ir sporto centro krepšininkai – tolimesniajame etape

krepsinisJaunimo kūrybos ir sporto (JKSC) jaunučių vaikinų (gimusių 1996m.) krepšinio komanda žaidžia Lietuvos moksleivių krepšinio čempionato trečiame divizione, B pogrupyje. Po dviejų ratų į tolimesnį varžybų ratą iš 11 komandų patenka keturios, tarp kurių – ir šakiečiai.

Pirmajame rate buvo sužaista 10 varžybų, iš kurių šakiečiai šešerias varžybas laimėjo, ketverias pralošė. Pogrupyje jie užėmė ketvirtąją vietą.

Didžiausiu skirtumu - 94:41 šakiečiai sutriuškino SK „Trigada – Aukuras“ komandą. Prieš Kazlų Rūdos krepšininkus mūsiškiai laimėjo 104:60, prieš prieniškius - 83:55, prieš „Sabonio KC-Viacom“ – 101:88, prieš Marijampolės KK „Kadis“ – 67:44. Kaišiadorių KKSC komandą šakiečiai įveikė rezultatu 98:82.

Už šakiečius pajėgesnė buvo Marijampolės ŽSM komanda, prieš JKSC vaikinus laimėjusi 87:77, Jonavos KKSC mūsiškius įveikė rezultatu 85:78, Sabonio KC IV – 88:80, Raseinių KKSC – 95:88.

Lapkričio 30 dieną prasidėjo čempionato antrasis ratas. Šakių JKSC rezultatu 94:84 įveikė Marijampolės ŽSM. Rezultatyviausiai rungtynių metu žaidė Marijus Siegel ir Lukas Damušis, pelnę po 29 taškus, Martynas Kriaučiūnas prie pergalės pridėjo 15 taškų Marius Pavalkis – 14 taškų. Artimiausios varžybos bus žaidžiamos išvykoje su Kazlų Rūdos SC komanda.

JKSC komandoje žaidžia Marijus Siegel, Lukas Damušis, Domantas Inkrata, Marius Pavalkis, Martynas Kriaučiūnas, Giedrius Tamošaitis, Paulius Sėdaitis, Lukas Sėdaitis, Deimantas Naujokaitis, Mantas Višinskas, Lukas Misevičius. Vaikinus treniruoja trenerė Roma Paškevičiūtė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.