„Kubiliai“ apgynė lyderių vardą

krepsinis2Praėjusį savaitgalį buvo sužaistos ketverios A ir B lygų varžybos. A lygoje vienvaldžiais lyderiais liko „Kubiliai“, B lygoje didesnių netikėtumų taip pat neįvyko.

B lygos varžybos vyko gruodžio 3 dieną. Pirmiausiai susitiko „Gudrės“ ir „Splito“ komandos. Triuškinančiu rezultatu 102:39 pergalę iškovojo „Splito“ krepšininkai. Tarp jų nepralenkiamas buvo T. Matulaitis, pelnęs 25 taškus, iš jų šešis tritaškius, K. Ambrazaitis prie pergalės pridėjo 13 taškų. „Gudrės“ komandoje 11 taškų, iš jų du tritaškius pataikė V. Sniečkus, V. Višinskas įmetė 10 taškų, iš jų du tritaškius.

Lukšių gimnazija rezultatu 89:60 pralošė prieš „Vožtuvus“. Tarp laimėtojų rezultatyviausiai žaidė G. Mozūraitis, pelnęs 23 taškus bei D. Matuza, kurio sąskaitoje – 18 taškų. Tarp lukšiečių daugiausiai, 23 taškus, iš jų du tritaškius, pataikė D. Sakalauskas, 19 taškų pridėjo K. Vylimaitis.

Sekmadienį kovas tęsė A lygos komandos. Lyderių „Kubilių“ ir „Fuji“ susitikimas baigėsi užtikrinta „Kubilių“ pergale. Jie varžovus įveikė rezultatu 106:78 ir liko vienvaldžiais lyderiais. Prie pergalės daugiausiai prisidėjo M. Karpičius, pelnęs 24 taškus, iš jų penkis tritaškius, bei V. Stanevičius, įmetęs 18 taškų. „Fuji“ komandoje 21 tašką pelnė A. Plešs, 15 taškų pataikė V. Kereišius.

„Lekėčių – Sakalų“ ir Kudirkos Naumiesčio „Valjonos“ komandų susitikimas gana lengvai, rezultatu 101:85, baigėsi naumiestiečių pergale. Tarp jų nepralenkiamas buvo T. Kvederavičius, pelnęs 27 taškus, iš jų šešis tritaškius, bei D. Staugaitis, įmetęs  25 taškus, iš jų keturis tritaškius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.