„Audros“ sportininkai varžėsi spausdami štangą

Kovo 22 dieną sporto klube „Audra“ vyko štangos spaudimo varžybos. Sportininkai varžėsi trijose amžiaus grupėse: iki 16m., iki 18 m. ir vyresni nei 18 metų.

Jauniausiųjų grupėje nugalėjo Martynas Grigutis, išspaudęs 90 kg, antrą vietą užėmė Paulius Smuikys, išspaudęs 77,5 kg, o trečiąją vietą iškovojo Martynas Bendžius.

Amžiaus grupėje iki 18 metų nugalėtoju tapo Mantas Tamulevičius, išspaudęs 100 kg, antras liko Marius Lekečinskas - 95 kg, o trečiąją vietą iškovojo Marius Bakas, išspaudęs 75 kg štangą.

Vyriausiųjų grupėje nugalėtoju tapo Karolis Šniepis. Jis išspaudė 147,5 kg štangą, antras liko Irmantas Dovydaitis, išspaudęs 125 kg, o trečiąją vietą užėmė Evaldas Banza, kuriam pakluso 112.5 kg sverianti štanga. Absoliučiu nugalėtoju tapo Karolis Šniepis, surinkęs 105,8 Wilks taškų. Sportininkų treneris – Rimantas Simokaitis.

Šakių sporto klubo „Audra“ prezidentas Kęstutis Smirnovas nugalėtojus bei prizininkus apdovanojo medaliais, diplomais ir „Maistas sportui“ prizais. Klubo suvenyru buvo apdovanotas ir varžybų teisėjas Mindaugas Rūsteika.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.