Dziudo pirmenybėse šakiečiai džiaugėsi medaliais

Balandžio 28 dieną Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro salėje vyko Šakių rajono atviros jaunių ir jaunučių dziudo pirmenybės, į kurias suvažiavo daugiau nei 140 sportininkų iš įvairių Lietuvos miestų.

Šakių komanda varžybose iškovojo devynias pirmąsias, devynias antrąsias ir 10 trečiųjų vietų. Pirmąsias vietas iškovojo šie klubo sportininkai - Ievutė Batmazova, Gabija Kneižytė, Solveiga Grigytė, Mantas Stanaitis, Gytis Povilaitis, Linas Sniečkus, Gabrielius Merkeliūnas, Deimantas Sluoksnaitis ir Tautvydas Gumauskas. Antrosios vietos atiteko Karolinai Saukaitytei, Aidai Vasiliauskaitei, Mantui Rudaičiui, Arminui Butkui, Rokui Musvydui, Pauliui Sederevičiui, Karoliui Liepuoniui, Sauliui Švilpai ir Ernestui Musvydui. Trečiųjų vietų laimėtojais tapo Vakaris Saukaitis, Saidas Stiklius, Dovydas Abraitis, Edvinas Vrubliauskas, Donatas Klimovas, Žygimantas Riauza, Karolis Bacevičius, Andrius Rudaitis, Paulius Kupstaitis bei Irmantas Kutkaitis.

Varžybų prizininkai buvo apdovanoti medaliais, diplomais bei UAB „Maistas sportui“ įsteigtais prizais.

Varžybas organizavo Šakių dziudo sporto klubas „Audra“, Šakių JKSC bei Švietimo ir sporto skyrius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.