Ar gera gyventi Šakiuose?

klausimelis 11 06Jonas iš Šakių:
 
Šiuo klausimu man trūksta žodžių. Nieko negaliu kaltinti. Kai pagalvoji, daug kas gyvenime priklauso nuo aukštesniųjų jėgų. Šakiuose gyvenu 35 metai. Apmaudu, kad šiame krašte nėra pramonės, darbų. Lapus grėbiu už pašalpą. Aišku, patys Šakiai labai išgražėjo. Jeigu būtų darbo, tai gyvenk ir juokis.
 
 
 
 
klausimelis 11 06 2Dalė iš Šakių:
 
Nuo gimimo gyvenu Šakiuose ir man čia gera. Galiu pasakyti, kad miestas labai pasikeitęs, išgražėjęs. Žodžiu, jeigu būtų darbų, viskas būtų labai puiku.
 
 
 
 
 

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.