Kaip vertinate JAV prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 11 10Teresė iš Šakių:

Man J. Bidenas – solidesnis žmogus, atrodo geriau tinkantis būti prezidentu. D. Trumpo kalba man nepatiko, sakyčiau, jei jis būtų eilinis pilietis, o kai prezidentas? Todėl man J. Bidenas tinkamesnis. Sutinku, kad galbūt galėtų amerikiečiai išsirinkti jaunesnį prezidentą, kaip ir visur, ir pas mus Seime – jaunesni galėtų būti. Ir tas mąstymas kitoks. Iš naujojo JAV prezidento reikia tikėtis gero bendradarbiavimo ir Lietuvai.





klausimelis 11 10 2Ona iš Šakių:


Stebėjau rinkimus. J. Bideno pergalę vertinu gana teigiamai. Šis būsimas šalies prezidentas patraukė galbūt savo solidumu, yra gyvenimo matęs – man tai svarbiausia. Manau, kad J. Bidenas yra geriau morališkai pasiruošęs, pristatydamas savo programą, gerai atsakinėjo, nors ir buvo tų ginčų su kitu kandidatu D. Trumpu. Manau, kad naujasis prezidentas bus tolerantiškesnis, supratingesnis ne tik mums, bet ir visoms šalims.





Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.