Kaip švęsite šv. Velykas?

klausimelis 04 02Antanas iš Striūpų:

Namuose su žmona. Šiandien svogūnų lukštus merkiam, o rytoj marginsim kiaušinius. Vyskupas Grušas sakė melstis namuose, tai į bažnyčią nerizikuosim eiti. Šalia gyvena dukra, galbūt jos šeimą ir aplankysim, aš tai galiu nueiti. O Vilniuje gyvenanti dukra grįžti negali, juk negalima. Nekepsim kugelio šiemet Velykų stalui, kepsim lašišą ir kalakutą.






klausimelis 04 02 2Elena iš Keturnaujienos:


Būsiu namuose, nesiruošiu niekur eiti, net į bažnyčią. Šiandien arba rytoj marginsiu margučius, tradiciškai su svogūnų lukštais. Velykom išsikepsiu vėdarų, sausainių. Nežinau, ar sūnus atvažiuos aplankyti iš Kauno. Bet mane aplanko kaimynų mergaitės, pasveikina, margutį joms dovanoju. Ar ir šiemet per Velykas aplankys, nežinau, jau labai daug visokių draudimų.





Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.