Ar girtaujantis jaunimas didelė visuomenės problema?

klausimelis07_26Rima iš Gotlybiškių:

Paaugliai girtauja todėl, kad gerai praleistų laiką, nes išgėrus esi drąsesnis ir gali labiau atsipalaiduoti. Liūdniausia tai, kad jaunimui suteikiamos puikios galimybės įsigyti alkoholio ne tik vadinamuose „taškuose“, bet ir parduotuvėse, todėl pirmiausiai reikėtų imtis griežtesnių priemonių užkirsti kelią alkoholio vartojimui. Iš tikrųjų tai didelė problema, tačiau niekas jos nesprendžia, tiksliau nežino kaip spręsti. 
 
klausimelis07_26_2Inga iš Šakių:

Tai tikrai didelė problema. Visais laikais jauni žmonės vartojo alkoholį, tačiau dabar jo suvartojama daug daugiau. Manau, kad Lietuvoje yra per daug alkoholio reklamų, be to ir tėvai toleruoja tokius dalykus. Jei norime visuomenėje kažką keisti, visų pirma reiktų pradėti nuo šeimos. Tėvai turi suvokti, kad apie tokius dalykus šeimose reikia kalbėti garsiai, o dabar baisu sudrausminti paauglį, nes gali sulaukti net fizinio smurto. 
 

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.