Kaip vertinate, kad policija neprisiims atsakomybės už tvarką šventėse?

klausimelis 03 05Alvina iš Lekėčių:
 
Kai policijos pilna renginiuose lyg ir negražu. Didesniuose renginiuose kažkur šalia turėtų patruliuoti. Man atrodo, kad pagrinde organizatorius turėtų prisiimti atsakomybę už tvarką. Jis turėtų tartis ir su policija. Organizatorius, žinodamas, kokia visuomenė gali susirinkti į šventę,  turėtų viską sustyguoti taip, kad šventė įvyktų sklandžiai. Policija, kaip angelas sargas, turi būti tik pagalbininkas.
 
klausimelis 03 05 2Artūras iš Gelgaudiškio:
 
Manau, kad policija šventėse reikalinga. Jeigu mokame mokesčius, tai kiekvienas žmogus norėtų bent šiokio tokio saugumo. Juo labiau, kad policija gyvena iš biudžeto, tai bent minimaliai turi prisidėti prie šventės dalyvių saugumo. Kiekvienas turi vykdyti savo funkcijas. Vieni mokesčius moka, kiti iš jų gyvena arba už juos dirba. Nežinau, policija atlieka viešą paslaugą. Priešingu atveju, kam policija iš viso reikalinga.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.