Įstaigai vadovaus dar viena laikinoji vadovė

rusakeviciene
Administratorė Laura Rusakevičienė laikinai eina įstaigos vadovės pareigas ir yra atsakinga už vakcinavimo procesus. D. Pavalkio nuotr.

Nuo balandžio 1 d. Šakių pirminės asmens sveikatos priežiūros centrui (PASPC) vadovauja iki šiol įstaigoje administratorės pareigas ėjusi Laura Rusakevičienė. Tiesa, pareigas ji irgi eis laikinai.
 
Pasak mero Edgaro Pilypaičio, iki šiol laikinai įstaigos vadovės pareigas ėjusi gydytoja Ligita Armonavičienė pareigų atsisakė dėl per didelio darbo krūvio. Rajono vadovas neatmetė galimybės, kad sunku dirbti ir dėl to, kad kolektyve yra šiokios tokios trinties, medikė nebuvo vietinė. Iki kol bus rastas nuolatinis vadovas, įstaigos vadovo pareigos laikinai pavestos administratorei L. Rusakevičienei. Nors konkursą skelbti planuojama, tačiau iki šiol norinčių jame dalyvauti neatsirasdavo. Iki pernai metų kovo laikinai įstaigai beveik dvejus metus vadovavo gydytoja Reda Naujokaitienė, tačiau ir ji pareigų atsisakė.

L. Rusakevičienė sako, kad naujos pareigos jos negąsdina, nes iš principo darbo pobūdis nesikeitė. Žinoma, sako ji, daugiau atsakomybės, tuo labiau, kad būtent ši įstaiga rajone koordinuoja vakcinavimo procesus. Tiesa, sutinka L. Rusakevičienė, ypač daug darbo tenka įdėti iki sąrašų sudarymo, ne visos įstaigos pasižymi geranorišku bendradarbiavimu. Tiksliau, pasak pašnekovės, viena privati ir daug pacientų turinti įstaiga faktiškai išvis nebendradarbiauja ir pacientus netgi nuteikia prieš vieną iš vakcinų. Nors toks požiūris nesuprantamas, tačiau esą klinika visai nesuinteresuota savo pacientų suvakcinavimu, o tai L. Rusakevičienę ir liūdina, ir stebina.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.