Ką reikėtų žinoti apie bikini depiliaciją?

bikini depiliacija
Vien terminas „bikini depiliacija“ kai kurioms moterims sukelia siaubą. Dažnam asmeniui tai asocijuojasi su nejaukumu, skausmu ir blogomis emocijomis. Visgi, šiuolaikinė, salonuose atliekama bikini depiliacija nėra tokia bauginanti, kaip galėtų atrodyti. Belieka išsirinkti tinkamą specialistą, kuriuo galėtumėte pasitikėti. Kita vertus, jeigu ši procedūra vis tiek verčia pasijusti nejaukiai, depiliaciją galite atlikti tiesiog namuose. Abiem atvejais moterims iškyla ganėtinai panašūs klausimai, į kuriuos pasistengsime atsakyti.

 
Kiek laiko trunka bikini depiliacija?

Šiais laikais, egzistuoja keli skirtingi bikini depiliacijos būdai. Kai kurie iš jų trunka vos apie penkiolika minučių, kiti – dvigubai ilgiau. Žinoma, viskas priklauso nuo specialisto bei procedūros ypatumų. Kita vertus, jeigu depiliuotis mėginsite namuose, laikas gali tikrai prailgti. Tačiau, su kiekvienu kartu taps tik paprasčiau, todėl pergyventi nereikėtų.

Daliai klientų iškyla dar vienas klausimas – kiek laiko galėsiu džiaugtis procedūros rezultatu? Žinoma, viskas ir vėl priklauso tiek nuo pasirinkto depiliacijos tipo, tiek nuo asmens anatomijos ypatumų. Tačiau, įprastai depiliacijos rezultatai išlieka apie keletą savaičių, o kartais net mėnesį.

Bikini depiliacija namuose

Jeigu dėl baimės ar kitų priežasčių depiliaciją nusprendėte atlikti namuose, greičiausiai kyla klausimas – kokias priemones pasirinkti geriausia? Iš esmės, daugelis specialistų rekomenduoja naudoti vašką arba paprasčiausiai skusti plaukelius peiliuku. Pirmasis variantas palankesnis dėl to, jog ataugę plaukai yra daug silpnesni. Visgi, norint pasiekti geriausią rezultatą, reikėtų palaukti, kol pastarieji pasieks tam tikrą ilgį, o tik tuomet šiuos pašalinti. Kita vertus, skutimas peiliuku yra ganėtinai greitas bei paprastas variantas. Be to, šiuo atveju, Jums nereikės laukti tol, kol plaukai ataugs iki tam tikro ilgio. Tačiau – nepamirškite prieš procedūrą suminkštinti odos vandeniu, jog neužsigautumėte.  

Ką dar reikėtų žinoti?

Atlikus bikini depiliaciją, visai nesvarbu, namuose ar salone, reikėtų atminti keletą esminių aspektų. Pirmiausiai – pirmąją dieną jokiu būdu nesimaudykite karštoje vonioje. Taipogi, patartina vengti ir įvairių viešų maudynių vietų. Po depiliacijos reikėtų apsivilkti neveržiančius apatinius, kurie švelniai priglustų prie odos. Geriausia būtų privengti ir deginimosi, ypatingai pirmąją dieną, kol kūnas dar yra kiek jautresnis. Jeigu apskritai turite jautrią odą – nepamirškite, jog egzistuoja specialių priemonių, kurios gali padėti šią nuraminti. Pastarosios skirtos būtent dienoms po depiliacijos, todėl apsvarstykite jų įsigijimą, kad palengvintumėte sau kasdienybę.

Užs.Nr.d-0316

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.