Matematikos olimpiadoje gerai pasirodė pradinukai

Kovo 29 d. Šakių „Varpo“ mokykloje vyko rajoninė 3–4 ir 5–8 klasių mokinių matematikos olimpiada, kurioje savo žinias išbandė gausus būrys rajono mokyklų jaunųjų matematikų.

Tarp 23 olimpiadoje dalyvavusių trečiokų pirmąją vietą pasidalijo Smiltė Jokimaitytė iš Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos, Rokas Daugėla iš Sintautų pagrindinės mokyklos ir Paulina Milkevičiūtė iš Lekėčių mokyklos-daugiafunkcio centro. Antrąją vietą užėmė net septyni mokiniai. Tai Povilas Sutkus iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos, Vakarė Būdžiūtė iš Gelgaudiškio pagrindinės mokyklos, Atėnė Damijonaitytė iš Kriūkų mokyklos-daugiafunkcio centro, Matas Liudžius iš Plokščių mokyklos-daugiafunkcio centro, Ričardas Merkeliūnas iš Kidulių pagrindinės mokyklos bei Liepa Milerytė ir Aurėja Mockutė iš Šakių „Varpo“ mokyklos. Trečioje vietoje – Gabija Žemaitytė iš Gelgaudiškio pagrindinės mokyklos, Izabela Kalinauskaitė iš Lekėčių mokyklos-daugiafunkcio centro ir Eimantė Pranskaitytė iš Kriūkų mokyklos-daugiafunkcio centro.
 
Tarp 21 olimpiadoje susirungusio ketvirtoko geriausiai pasirodė Kamilė Skrodenytė iš Šakių „Varpo“ mokyklos. Antrąją vietą užėmė Emilija Mikuckytė iš Plokščių mokyklos-daugiafunkcio centro. Trečioje vietoje – Lukrecija Burdulytė iš Lekėčių mokyklos-daugiafunkcio centro, Deina Kreziauskaitė iš Sintautų pagrindinės mokyklos, Gabrielė Blažaitytė ir Matas Jasaitis iš Šakių „Varpo“ mokyklos.

Tarp 23 olimpiadoje savo žinias išbandžiusių penktokų pirmąją vietą laimėjo Lėja Mockutė iš Šakių „Varpo“ mokyklos. Antrąją vietą pasidalijo Evita Lažauninkaitė iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos ir Joris Lebedžinskas iš Šakių „Varpo“ mokyklos. Trečioje vietoje – Marija Gafurova iš Plokščių mokyklos-daugiafunkcio centro.

Tarp 12 šeštokų geriausiai pasirodė Dominykas Laukaitis iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos. Antrąją vietą laimėjo tos pačios gimnazijos šeštokė Ema Puidokaitė. Trečiąją vietą užėmė Meda Žilaitytė iš Kidulių pagrindinės mokyklos.

Tarp 11 rajono septintokų geriausiai pasirodė Kamilė Indriūnaitė iš Gelgaudiškio pagrindinės mokyklos. Antroje vietoje – Arnoldas Jančius iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos, trečioje – Liutauras Mureika iš Šakių „Varpo“ mokyklos.

Tarp 19 olimpiadoje susirungusių aštuntokų pirmąją vietą iškovojo Pijus Bataitis iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos. Antrąją vietą užėmė Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos aštuntokė Viltė Kazlauskaitė. Trečioje vietoje – Aušrinė Laukaitytė iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.