Į antrąjį „Dainų dainelės“ etapą – septyni pasirodymai

Ketvirtadienį Šakių rajono meno mokykloje vyko Lietuvos vaikų ir moksleivių televizijos konkurso „Dainų dainelė“ pirmasis etapas, kuriame buvo išrinkti geriausi iš geriausių, kurie mūsų rajono garbę gins antrajame etape.

Vertinimo komisija, kurią sudarė Šakių rajono meno mokyklos vadovas Einaras Martinaitis, jo pavaduotoja Ramunė Valaitienė ir mokytoja Erika Lukšienė, išklausė 18 pasirodymų. Į antrąjį „Dainų dainelės“ etapą pateko Šakių lopšelio-darželio „Klevelis“ šešiamečių ansamblis (Vakaris Baziliauskas, Gustė Plaušinytė, Viltė Vilbikaitytė, Milita Martinkevičiūtė, Lėja Kundrotaitė ir Salomėja Čiečkutė (vadovė Džordana Gurskytė). Taip pat pasirodys du duetai: Šakių lopšelio-darželio „Klevelis“ trimečiai Jokūbas Bataitis ir Steponas Makūnas (vadovė D. Gurskytė) bei Šakių „Varpo“ mokyklos šeštokai Kajus Jesevičius ir Rokas Rudaitis (vadovė Ingira Jakienė) ir keturi solistai: šešiametis Kazimieras Antanaitis iš Šakių lopšelio-darželio „Berželis“ (vadovė Audronė Adomaitienė), šešiametė Ugnė Zabramskaitė iš Gelgaudiškio pagrindinės mokyklos ikimokyklinio ugdymo skyriaus „Eglutė (vadovė Gintvilė Samajauskienė), šešiolikmetė Gabrielė Šedbaraitė iš Šakių rajono meno mokyklos (vadovė D. Gurskytė) ir Lukšių Vinco Grybo gimnazijos Gelgaudiškio skyriaus abiturientas Saimonas Palkauskas (vadovė Nijolė Urbanavičienė).
 
Antrasis konkurso etapas vyks sausio 17 d. Marijampolėje.  

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.