Į respublikinį etapą – plokštietis

Sausio 23 d. Plokščių mokykloje-daugiafunkciame centre vyko rajoninė 9–10 klasių anglų kalbos olimpiada, į kurią susirinko gausus moksleivių būrys. Daugiausiai prizinių vietų iškovojo Šakių „Žiburio“ ir Lukšių Vinco Grybo gimnazijų moksleiviai.

Iš 19 devintokų geriausias anglų kalbos žinias parodė Žemyna Brazaitytė iš Šakių „Žiburio“ gimnazijos (mokytoja Ilona Martinkaitienė). Antroji vieta skirta kitai šios mokyklos mokinei Gabrielei Vinickytei (mokytojas Liudas Jurgaitis). Jos abi surinko po 27 taškus. Trečioje vietoje – Aušrinė Laukaitytė iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos (mokytoja Vilija Leveckytė), pelniusi 26,75 taško.
 
Iš 10 dešimtokų (antrokų gimnazistų) geriausiai pasirodė Eimantas Jansavičius iš Plokščių mokyklos-daugiafunkcio centro (mokytoja Jolita Puidokienė), pelnęs 28,75 taško. Antrą vietą laimėjo Emilija Jokymaitytė iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos (mokytoja Irma Martinaitienė), surinkusi 25 taškus. Trečią vietą užėmė Titas Žievys iš Šakių „Žiburio“ gimnazijos (mokytoja Audronė Cibulskienė), vos 0,25 taško atsilikęs nuo antrosios vietos laimėtojos.

Respublikinėje 9–10 klasių anglų kalbos olimpiadoje rajono garbę gins E. Jansavičius, kurio žinios įvertintos didžiausia taškų suma.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.