Į kitą etapą – penki solistai ir duetas

Sausio 14 d. Šakiuose vyko Lietuvos vaikų ir moksleivių televizijos konkurso ,,Dainų dainelė“ I etapas. Iš viso komisijai buvo pristatyti aštuoni pasirodymai, į antrąjį etapą vyks šeši rajono laureatai.

Komisijos sprendimu į antrąjį „Dainų dainelės“ etapą, kuris vyks sausio 28 d. Marijampolėje, pateko šie I etapo laureatai: solistė Luknė Kasparaitytė (Šakių lopšelis-darželis „Klevelis“, meninio ugdymo mokytoja Džordana Gurskytė), solistė Žemyna Žygelytė (Plokščių mokykla-daugiafunkcis centras, mokytoja Asta Grigaitienė), solistė Mėta Kazarjan (Meno mokykla, mokytoja Ramunė Valaitienė), solistė Salomėja Čiečkiūtė (Šakių „Varpo“ mokykla, mokytoja Ingira Jakienė), duetas Kajus Jesevičius ir Urtė Glikaitė („Varpo“ mokykla, mokytoja Ingira Jakienė) ir solistė Ugnė Kažemėkaitytė (Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazija,  mokytoja Edita Legotienė).
 
Pasirodymus vertino Šakių rajono meno mokyklos direktoriaus Einaro Martinaičio vadovaujama komisija, jai priklausė ir Kauno jėzuitų gimnazijos mokytoja ekspertė Erika Lukšienė bei Kauno Juozo Naujalio muzikos gimnazijos vyresnioji mokytoja Milda Vosylė.

Antrajame etape varžysis dainorėliai iš Marijampolės, Birštono, Kalvarijos, Kazlų Rūdos, Prienų, Šakių ir Vilkaviškio savivaldybių.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.