Rajono mokyklose – paskutinis skambutis

paskutinis skambutis kn
Bene smagiausias paskutinio skambučio akcentas – pasivažinėjimas balionais ir įvairiausiais užrašais išpuoštais automobiliais. Deja, kartais  moksleiviai įsišėlioja taip, kad pamiršta saugumą, važinėja gatvėmis išlindę pro automobilių langus. R. Abromo nuotr.

Penktadienį prasidėjo abiturientų šėlionės. Šakių „Žiburio“ ir Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijose bei Marijampolės profesinio rengimo centro Kudirkos Naumiesčio skyriuje jau nuskambėjo paskutinis skambutis. Lukšių Vinco Grybo ir Griškabūdžio gimnazijose ši šventė vyks šią savaitę. Į savarankišką gyvenimą šiemet išlydimi  229 rajono abiturientai.

Nors dvyliktokų dar laukia egzaminai, šiandien jie trumpam pamiršta visus rūpesčius ir švenčia reikšmingo gyvenimo etapo pabaigą. Šiemet Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijoje tradicinė paskutinio skambučio šventė kiek kitokia...

(Daugiau paskaityti galite gegužės 30 dienos laikraštyje arba www.pdf.drg.lt)

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.