„Blogio medžiotojams“ pritrūko sėkmės

blogio_medziotojaiBalandžio 14 dieną vyko teisinių žinių konkurso „Temidė“ Marijampolės apskrities III-asis etapas, kuriame dalyvavo keturios komandos: Marijampolės „Sūduvos“ gimnazijos „Sūduva“, Vilkaviškio „Aušros“ gimnazijos „Nematomas teisingumas“, Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazijos komanda „Pradėk nuo savęs“ ir Šakių „Aukuro“ pagrindinės mokyklos komanda „Blogio medžiotojai“.

Nuotr. Teisinių žinių konkurse „Temidė“ dalyvavę moksleiviai įgijo daugiau patirties ir surado naujų draugų.

Komandos turėjo atlikti penkias užduotis: prisistatyti, išspręsti testus teisine tematika, pristatyti savo sukurtą plakatą ir pakomentuoti jo turinį, suvaidinti įvykį, kuriame atsispindėtų bent penki teisiniai pažeidimai ir atsisveikinti. Papildomus balus komandoms galėjo pelnyti jų sirgaliai, aktyviai palaikantys savo komandą.
 
Mūsų krašto garbę ginantiems Šakių „Aukuro“ pagrindinės mokyklos komandos „Blogio medžiotojai“ nariams Vytautui Žemaitaičiui, Gretai Žindžiūtei, Audriui Tamašauskui, Aistei Petrauskaitei, Viktorijai Lažauninkaitei ir komandos vadovėms Birutei Šalkauskienei bei Jolantai Kuncaitienei pritrūko sėkmės. Visose konkurso rungtyse jie pasirodė labai gerai, tačiau jiems nepasisekė sprendžiant testus, todėl iš rankų išsprūdo ir galimybė varžytis dėl vienintelio kelialapio į finalinį respublikinio konkurso etapą.

Geriausiai pasirodė ir pirmąją vietą laimėjo renginio šeimininkų komanda, kuri, kaip ir praėjusiais metais dalyvaus finaliniame etape Panevėžyje. Visi teisinių žinių konkurso „Temidė“ dalyviai buvo apdovanoti vertingomis dovanėlėmis ir diplomais.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.