Lukšietis mokytojas viešėjo Prezidentūroje

mokytojai_prezidenteSpalio 4 dieną Tarptautinės mokytojų dienos išvakarėse Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė į šventinį renginį pakvietė visus Metų mokytojo vardą pelniusius pedagogus ir Lietuvos mokytojų dalykinių asociacijų atstovus, labiausiai pasižymėjusius ugdant, puoselėjant vertybes bei perduodant savo patirtį mokiniams.

Nuotr. Tarp Metų mokytojais tituluotų pedagogų ir Lukšių Vinco Grybo gimnazijos mokytojas A.Burkšaitis (pirmoje eilėje antras iš kairės).

Šventėje dalyvavo ir Lukšių Vinco Grybo gimnazijos informacinių technologijų mokytojas Antanas Burkšaitis, praėjusiais metais pelnęs Metų mokytojo titulą. „Iš tiesų, Mokytojų diena man išskirtinė šventė, - atviravo mokytojas. – Renginys Prezidentūroje buvo akimirka, kai galėjau sustoti ir viską apmąstyti. Metų mokytojo titulas yra garbė ir didelė atsakomybė.“

Dėkodama visiems mokytojams už suteiktas žinias, prasmingesnį gyvenimą ir įkvepiantį norą tobulėti visą gyvenimą, Prezidentė išreiškė mintį, kad „mokykla ir mokytojas turi būti tokie, kokią visuomenę ir žmogų mes norime matyti ateityje: dorą, sąžiningą, atsakingą, savarankišką, kūrybišką, aktyvų, reiklų ir nebijantį klysti. Tokia yra Lietuvos mokyklos misija. Toks turi būti kiekvienas mokytojas.“

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.