Apdovanoti gražiausio atviruko ir plakato kūrėjai

Kovo 9 dieną  Vinco Kudirkos muziejuje (Kudirkos Naumiestis) jau trečius metus iš eilės vykusiame Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos minėjime buvo apdovanoti piešinių konkurso „Kovo 11 – oji“ nugalėtojai.

Šiemet gražiausiu buvo pripažintas Agnės Simanavičiūtės iš Griškabūdžio gimnazijos (mokytoja Rimutė Amonienė) atvirukas. Plakato  nugalėtoja tapo Auksė Grudzinskaitė iš Beržynų pagrindinės mokyklos (mokytoja Galina Sniečkuvienė). Lietuvos nacionalinis muziejus jau atspausdino šių piešinių plakatus ir atvirukus.

Gerai įvertinti ir kitų konkurse dalyvavusių rajono bendrojo lavinimo mokyklų moksleivių darbai. Pagyrimo raštais ir knygomis taip pat buvo apdovanotos Šakių „Žiburio“ gimnazijos mokinės Morta Burdiliauskaitė, Ligita Stasytytė, Iveta Ignatjevaitė ir Ugnė Bavaraitė (mokytoja A.Vorevičienė);  Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos mokinės Gabrielė Bendžiūnaitė ir Emilija Puidokaitė (mokytoja J.Žalnorienė), Lukšių Vinco Grybo gimnazijos mokinė Vilma Geršvaltaitytė (mokytoja J.Žalnorienė), Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos mokinė Jovita Galinskaitė (mokytoja B. Adomavičienė).

Šiuo metu muziejuje veikia šio konkurso darbų paroda.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.