Informatikos olimpiadoje laurus skynė lukšiečiai

Naujųjų metų pradžioje paaiškėjo 25 – osios rajono moksleivių informatikos olimpiados II - ojo etapo, vykusio gruodžio 19 dieną, rezultatai. Ir jaunesniųjų, ir vyresniųjų klasių moksleivių grupėse gausiausiai dalyvavo ir geriausiai pasirodė Lukšių gimnazistai.
 
Jaunesniųjų klasių (VII – IX) moksleivių grupėje dalyvavo tik du moksleiviai. Pirmąją vietą laimėjo septintokas Lukas Bernotavičius, surinkęs 80 balų iš 100 galimų. Antroje - liko devintokas Jonas Valuckas, nuo jo atsilikęs tik vienu balu.  Abu moksleiviai mokosi Lukšių Vinco Grybo gimnazijoje.

Vyresniųjų klasių (X – XII) moksleivių grupėje dalyvavo devyni lukšiečiai ir du šakiečiai. Tarp dešimtokų nepralenkiamas buvo Lukas Biliutavičius. Jis surinko 54 balus ir laimėjo pirmąją vietą. Tadas Vasiliauskas, kurio žinios buvo įvertintos  37 balais, užėmė antrąją vietą. Trečioje vietoje liko Aurimas Stanaitis, surinkęs 33 balus. Visi trys moksleiviai mokosi Lukšių Vinco Grybo gimnazijoje.

Tarp dvyliktokų išsiskyrė  maksimumą (100) balų pelnęs Saulius Kazokas iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos. Antroji vieta atiteko tos pačios mokyklos moksleiviui Evaldui Pavalkiui, kurio žinios buvo įvertintos 82 balais. Trečiąją vietą pasidalijo lukšietis Donatas Vosylius (54 balai) ir Šakių „Žiburio“ gimnazijos abiturientas Vytautas Palukaitis (37 balai).

Prizines vietas užėmę moksleiviai pateko į trečiąjį informatikos olimpiados etapą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.