Kriminalai (2015-08-14)

Smurtavo
Rugpjūčio 8 d. apie 18 val. Kidulių seniūnijos Maštaičių kaime namuose prieš L. L. (30 m.) smurtavo sugyventinis Ž. U. Jis du kartus spyrė koja į nugaros sritį bei tampė už plaukų, tuo sukėlė jai fizinį skausmą.

Rugpjūčio 9 d. Griškabūdžio seniūnijos Bliuviškių kaime prieš sutuoktinę (40 m.) smurtavo sutuoktinis (52 m.).

Pavogė
Rugpjūčio 10 d. į policiją kreipėsi R. G., gyvenanti Sudargo seniūnijos Grinaičių kaime. Moteris pranešė, kad rugpjūčio 9 d. nuvykusi prie Trakučio miško, esančio Burgaičių kaimo ribose, Sudargo seniūnijoje, pastebėjo, jog yra pavogtos jai priklausančios gluosnio medienos malkos. Pavogta apie 15 kubinių metrų malkų, padaryta turtinė žala 250 eurų.

Dingo
Rugpjūčio 11 d. Sintautų seniūnijos Veršių kaimo gyventoja S. R. pranešė policijai, kad rugpjūčio 6 d. apie 12.00 val. iš savo senelės namų, esančių Šakiuose, Lygumų gatvėje, išėjo ir iki šiol negrįžo nepilnametė G. I.

Sumušė
Rugpjūčio 11 d. Žvirgždaičių kaimo gyventoja D. K. pranešė policijai, kad jos sugyventinis R. S. kilusio žodinio konflikto metu galimai vieną kartą ranka sudavė į veido sritį, tuo sukeldamas jai fizinį skausmą. D. K. nustatytas 1,87 prom. girtumas, R. S. iš namų pasišalino.

Rugpjūčio 11 d. Slavikų seniūnijos Šilgalių kaimo gyventoja S. O. pranešė policijai, kad prieš ją namuose smurtavo sugyventinis L. Š., kuris kilusio žodinio konflikto metu nukentėjusiąją S. O. parvertė ant žemės, tampė už kojų, tuo sukeldamas jai fizinį skausmą. Pilietei S. O. nustatytas 3,62 prom. girtumas, o L. Š. 3,68 prom. girtumas, jis sulaikytas 48 val. ir uždarytas į Marijampolės AVPK areštinę. Įvykį matė S. O. mažametis sūnus T. O.

Mirė
Rugpjūčio 12 d. policija gavo pranešimą, kad pirtyje, esančioje Giedručių kaimo Ežero gatvėje, staiga mirė pilietis J. Z. (45 m.). Apžiūrint lavoną vizualiai smurto žymių neužfiksuota. Mirties priežasčiai nustatyti J. Z. lavonas išsiųstas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.