Kriminalai (2016-04-12)

Suniokojo
Balandžio 8 d. policijai buvo pranešta, kad suniokota ąžuolinė pavėsinė, esanti prie Nemuno upės Plokščių seniūnijoje, Dagilių kaime. Buvo nuplėšta ir, įtariama, sudeginta dalis stogo skiedrų, šiukšlių dėžės apdaila, dalis pavėsinės suolų, sienų apdailos detalių, pradegusios ąžuolinės grindys. Nuostolis apie 600 eurų.

Išviliojo
Balandžio 8 d. apie 16 val. Griškabūdžio seniūnijos Patašinės kaimo gyventoja (83 m.) savo namuose atidavė 1000 eurų atėjusiam jaunuoliui (apie 18 metų amžiaus), kuris pasakęs, kad anūkas tariamai sukėlė avariją.
 
Apvogė
Balandžio 8 d. į policija kreipėsi vyriškis (84 m.), kuris pranešė, kad kovo mėnesio pradžioje pastebėjo, jog atplėšus plastikinį langą įsibrauta į ūkinį pastatą, esantį  Kudirkos Naumiestyje Dariaus ir Girėno gatvėje, ir pagrobtas trimeris „ERMAN“, 14 kibirėlių medaus, nenustatytas kiekis konservuotų daržovių ir uogienės. Iš sodybos kiemo dingo metalinis suolelis, taip pat bandyta įsibrauti į gyvenamąjį namą (sugadintos plastikinės durys ir langas, tačiau į vidų nepatekta). Turtas draustas. Nuostolis 540 eurų.

Mirė
Balandžio 9 d. apie 23 val. savo namuose Šakiuose Papartynų gatvėje rastas miręs vyras (63 m.). Kūnas be išorinių smurto žymių.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.