Prasidėjus mokslo metams – didesnis pareigūnų dėmesys

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šakių rajono policijos komisariatas informuoja, jog, prasidėjus naujiems mokslo metams, Šakių rajono teritorijoje bus vykdoma ne viena akcija.

Pirmomis rugsėjo savaitėmis vyks budėjimas prie ikimokyklinio ugdymo ir bendrojo ugdymo įstaigų esančių pėsčiųjų perėjų. Taip pat bus kontroliuojama, ar mokyklinių autobusų vairuotojai ir kiti vaikus lydintys suaugę asmenys laikosi „Keleivių vežimo“ taisyklių. Prie mokyklų bus organizuojami trumpalaikiai reidai, kurių metu bus tikrinamos moksleivių vairuojamos transporto priemonės, bus organizuojami atsitiktiniai mokyklinių, taip pat maršrutinių autobusų, vežančių vaikus į mokyklas ir iš jų, vairuotojų blaivumo patikrinimai. Padidintas policijos pareigūnų dėmesys bus kreipiamas į lengvuosius automobilius, vežančius vaikus, bus atidesnė pėsčiųjų ir dviratininkų eismo kontrolė. Informuojama, kad prasidėjus naujiems mokslo metams policijos pareigūnai daugiau dėmesio skirs vietoms, kuriose gali linksmintis, girtauti, rūkyti ar kitaip svaigintis nepilnamečiai asmenys. Be to, bus suaktyvinta prekybos įmonių kontrolė siekiant užtikrinti, kad nepilnamečiams nebūtų parduodami, perkami ar perduodami alkoholio ir tabako gaminiai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.