Globos namuose degė lova

gaisras globos
Nuotr. Nedideliame globos namų gyventojos kambaryje apdegė lova ir aprūko kambario sienos.


Rugsėjo 20 d. popietę į Kudirkos Naumiestį skubėjo du ugniagesių automobiliai – gautas pranešimas, kad kilo gaisras Kudirkos Naumiesčio parapijos socialinės pagalbos centre. Laimė, niekas nenukentėjo ir nuostolio būta menko – degė lova.
 
Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, globos namų pastato viduje smilko lovos galas, spintelė ir čiužinio kraštas. Laiku pastebėję gaisro židinį, jį apmalšino globos namų darbuotojai. Ugniagesiai gelbėtojai likvidavo likusius gaisro padarinius.

Gaisras kilo 88 m. globotinės kambaryje. Paaiškėjo, kad neatlaikė elektrinis ilgintuvas. Į jį senolė buvo įjungusi kojų šildyklę, spiralę vandeniui kaitinti ir šildytuvą. Ilgintuvas neatlaikė tokios apkrovos ir užsidegė. Nuo dūmų aprūko kambario sienos, teko išvėdinti kambarį.

Ugniagesiai mano, kad jeigu gaisras būtų kilęs naktį ir nebūtų buvęs laiku pastebėtas, pasekmės galėjo būti liūdnos.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.