Mušęs moterį vyras gavo viešųjų darbų

Keturiasdešimtmetis Lukšių seniūnijos gyventojas, būdamas neblaivus, mušė savo sugėrovę, už tai teks padirbėti keturis mėnesius viešųjų darbų.

Kaltinamasis G. A. teismui pasakojo, kad birželio mėnesio pradžioje, tikslios dienos neprisimena, apie 22 val. jam paskambino pažįstama A. S. ir pasakė, kad nori išgerti, pakvietė jį užeiti į svečius. Jis ir nuėjo pas ją, bet alkoholio nesinešė, nes moteris sakė, kad ji turi alkoholio. Kaltinamasis G. A. teigė, kad buvo stipriai girtas, todėl ne viską atsimena, pasak jo, jei nukentėjusioji sako, kad jis ją sumušė, tai taip ir galėjo būti. Jis su nukentėjusiąja alkoholį gėrė dviese, daugiau nieko nebuvo, todėl G. A. mano, kad niekas, išskyrus jį, jos negalėjo sumušti.
 
Nukentėjusioji A. S. šią istoriją pasakojo kiek kitaip. Pasak jos, vakare grįžusi į namus rado G. A. ir įsileido jį į gyvenamąjį namą, nes jam reikėjo pasikrauti mobiliojo ryšio telefoną. Moteris teigė, jog jie virtuvėje pradėjo gerti G. A. atsineštą alkoholį. Dėl ko jiems begeriant įvyko konfliktas – ji neprisimena, atsimena tik tiek, kad jis pradėjo ją mušti, smūgiuodamas kumščiais, tad ji išbėgo iš namų kviestis pagalbos. Kai su sūnumi grįžo į namus, G. A. jau nebuvo. Nukentėjusioji A. S. teisme pareiškė, kad dėl sumušimo ji šiuo metu kaltinamajam jokių pretenzijų neturi, turtinės žalos nepatyrė, civilinio ieškinio nereiškia.

Medikai nustatė, kad nukentėjusiajai A. S. padaryti sužalojimai – mažiausiai 10 smūgių kumščiu į galvą ir kitas kūno vietas.

Teismui kaltinamasis G. A. sakė, kad labai gailisi dėl to, kad sumušė, teigė, kad yra A. S. tolimas giminaitis.

Spalio 3 d. baudžiamuoju įsakymu Šakių rajono apylinkės teismas G. A. skyrė keturis mėnesių viešųjų darbų, įpareigojant per mėnesį dirbti 40 val. visuomenės labui.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.